top of page
Stordal utsikt.jpg

Om Stordal

Vi produserer norske kvalitetsmøbler som er designet, utviklet og produsert i bygda Stordal på Sunnmøre. Våre møbler er laget med fokus på design, komfort og bærekraft både i produksjon, og ved å bruke kortreiste råvarer av beste kvalitet som gir lang holdbarhet til møblene.

Alle våre produkter er testet og godkjent i henhold til de strengeste kvalitetskravene i NMIK-Møbelfakta, det vil si til bruk i offentlig miljø.

Gamlefabrikken i Stordal 1947.jpg

Historie

Møbelsnekker Ole Gustav Stavseng startet møbelfabrikk i Liabygda i 1932. Han ble raskt kjent for sitt gode håndverk med høye krav til kvalitet i design og detaljer. I 1941 drog han høvelbenken på ski over fjellet til nabobygda Stordal hvor han etablerte seg med familien. Siden den gang har familien i generasjoner drevet Stordal og fortsatt å praktisere arven fra Ole Gustav over 90 år senere, fokusert på å lage møbler av høy kvalitet som er enkle, vakre og funksjonelle.

Gunnar Stavseng, sønnen til Ole Gustav, overtok i 1967 som daglig leder, 23 år gammel. I år 2000 tok Ole-Håvard Stavseng, sønnen til Gunnar, over bedriften. Stordal har vokst og vunnet priser for god design i Norge og internasjonalt.

Ole Gustav Stavseng TØMMERSKOGEN Liabygda ca 1930_edited.jpg
Stordal møbler norsk håndverk laget for hånd 5_edited_edited.jpg
Arnljot Vassbotn Industri på Solheim.jpg
bottom of page